Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر مهدی یوسفی رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، گفت: به افرادی که در سال‌های قبل حجامت پیشگیرانه بهار انجام می‌دادند، توصیه می‌کنیم در روزهای شیوع کرونا و همچنین ماه رمضان از انجام حجامت خودداری کنند.   او افزود: در شرایط عادی ۲ دسته افراد هستند که حجامت می‌کنند، عده‌ایی که در سلامت جسمی هستند و این اقدام آنان به منظور پیشگیری است یا افرادی که از نظر طب سنتی مزاج گرم و‌ تر دارند و دچار پرخونی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد ادامه داد: این افراد بهتر است در شرایطی که توصیه شده کمتر از منزل خارج شوند و در مراکز و اماکن شلوغ حاضر نشوند و برای حجامت کردن دست نگه دارند. اما در صورتی که تمایل دارند حجامت کنند، بهتر است حدود ساعت ۱۰ صبح یا یک یا ۲ ساعت پس از افطار باشد.

یوسفی بیان کرد: دسته دیگر افرادی هستند که بیماری خاصی دارند و حجامت برای آنان اثر درمانی دارد که این عده باید با مراجعه به متخصص و تجویز وی حجامت کنند، چنین افرادی به‌طور حتم از گرفتن روزه هم منع هستند و می‌توانند در هر ساعتی از روز حجامت کنند.

او درباره اصرار افراد به انجام حجامت در هر شرایطی، تصریح کرد: برخلاف آنچه به نظر می‌رسد، حجامت نیز یکی از روش‌های درمانی در طب سنتی است و اثر معجزه‌ آسایی ندارد، پس نیازی نیست به انجام آن اصرار کرد.

رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد تاکیدکرد: توصیه می شود افراد به سلامتکده‌های زیر نظر دانشگاه علوم‌پزشکی مراجعه کنند، این مراکز شامل سلامتکده ایرانیان در میدان تختی، سلامتکده حکمت در بولوار کلاهدوز، سلامتکده پردیس در ابتدای پاستور، سلامتکده قلب توس در خیابان امام‌خمینی ۴۰، سلامتکده ترنج بین پیروزی ۱۳ و ۱۵ و سلامتکده طراوت در خیابان سناباد هستند.   انتهای پیام//ز.ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حجامت ویروس کرونا ماه مبارک رمضان طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان

بارندگی‌های اخیر، گرم شدن هوا و فراوانی پشه در مناطق مرزی سیستان و بلوچستان شرایط تهدیدآمیز برای افزایش بیماری مالاریا در این استان ایجاد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مهدی زنگنه ضمن هشدار در خصوص شیوع بیماری مالاریا در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: همجواری استان سیستان و بلوچستان با کشور پاکستان، فراوانی پشه در مناطق مرزی و گرمای هوا، شرایط مساعد برای افزایش انفجاری بیماری مالاریا در مناطق مرزی استان را فراهم  کرده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: هم‌استانی‌ها در مناطق مرزی در صورت مشاهده هرگونه تب و بدن درد در هر یک از اعضای خانواده به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی محل سکونت خود مراجعه تا از این افراد لام مالاریا گرفته شود.

وی بر اهمیت شناسایی و درمان به موقع بیماران مبتلا به مالاریا  برای کنترل و پیشگیری از افزایش موارد بیماری تاکید کرد و افزود: شناسایی سریع و درمان به موقع، صحیح و کامل بیمارا (کمتر از 24 ساعت)،  از راهکارهای اصولی مبارزه با مالاریا است.

زنگنه گفت: مردم حتماً برای جلوگیری از گزش پشه اقدامات حفاظتی شامل پوشیدن لباس‌های محافظ، استفاده از حشره‌کش‌ها و خوابیدن زیر پشه‌بند و نصب توری بر درب و پنجره‌ها را رعایت کرده و تا حد امکان برای خشکاندن آب‌های راکد اطراف محل زندگی خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویم نجومی امروز پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!